luni, 21 noiembrie 2011

Intentie, creatie, manifestare in energia 2011 - mesaj pentru Lucratorii cu Lumina

Pentru a asculta mesajul original transmis de Kryon prin Lee Carroll in lb.engleza, click aiciIata si cateva idei principale (in traducerea/interpretarea mea):

"Pentru a putea manifesta lumea pe care o doriti , tineti cont de urmatorii pasi:
1. INTENTIA - Adevarata intentie trebuie sa aiba puritatea si intensitatea unei hotarari ce nu mai poate fi luata inapoi , si trebuie ancorata in timpul prezent.
Multi dintre oameni considera ca intentia este ceea ce vor sa faca la un moment dat - 'intentionez sa ma duc la piata, sa fac cumparaturi' - dar in orice clipa se pot 'razgandi' si pot 'intentiona' cu totul altceva. Nu la acest gen de intentie ma refer. Imaginati-va ca sunteti pe marginea unei trambuline, si ca intentionati sa sariti in apa. Ei bine, in aceasta intentie, odata facut pasul in aer, nu mai este cale de intoarcere - gravitatia isi va juca rolul sau, si va veti trezi in apa in cateva clipe. Aceasta reprezinta intentia pura. Nu aceea contemplativa, pe care in orice clipa o puteti schimba. Ci aceea care odata lansata, va da nastere unui proces ce va produce cu adevarat o schimbare, la fel de previzibila ca si certitudinea ca odata ce ne-am aruncat de pe trambulina, vom ajunge in apa.
Intentia pura actioneaza ca o cheie ce lanseaza un proces pe care nu il mai controlam. Atunci cand mancam, noi nu suntem responsabili decat cu procurarea si mestecarea mancarii. Insa digestia ca si proces se petrece apoi in mod natural, fara ca noi sa o mai controlam in vreun fel.
2. Este esentiala deci RENUNTAREA LA CONTROL.

Exemplu de verbalizare a unei intentii pentru schimbare - (vindecarea corpului fizic, relatii, rezolvari ale diferitelor blocaje)

IUBITA STRUCTURA CELULARA ORIGINARA. IUBITE CREATOR DINAUNTRUL MEU, PRIN INTENTIE PURA DORESC SA MA SCHIMB, SI VOI ACCEPTA FORTA CARE VA TRANSFORMA ACEASTA INTENTIE A MEA IN MANIFESTARE. .SI ORIUNDE M-AR DUCE, MA VOI BUCURA, PENTRU CA STIU CA VA FI CEL MAI BINE SI MAI CORECT PENTRU MINE. SI DACA MA VA DUCE IN LOCURI CARE PENTRU MOMENT VOR PAREA INTUNECOASE, VOI INCERCA SA INTELEG. SAU DACA ACEASTA INTENTIE IMI VA SCHIMBA NIVELUL VIBRATIEI, STIU CA VA FI POATE O PERIOADA DE  DISCONFORT, DAR VOI INCERCA SA INTELEG. SI VOI MERGE INAINTE ASTEPTAND SOLUTII. SI AVAND INCREDERE CA SCHIMBAREA SE PETRECE - SI VOI SARBATORI ACEASTA, IN FIECARE MOMENT AL ZILEI.

Cand lansezi prin intentie pura permisiunea pentru ca structura ta celulara sa se schimbe, aceasta da nastere la un proces numit si 'fizica inteligenta'. Asadar, nu incepeti acest proces daca nu sunteti siguri ca vreti sa vedeti acea schimbare. Pentru ca in constiinta umana nu exista un buton de 'stergere'. Odata procesul inceput, nu mai poate fi sters, el este ireversibil. Poate fi ulterior transformat, insa nu poate fi sters.

3. Aveti INCREDERE. Oamenii au un 'sistem de suport', energetic, invizibil, asemanator unui ecosistem pentru plante - asemeni vlastarilor ce cresc in padure - fragili, plapanzi, si totusi padurea ii sustine. Un copac care incepe sa creasca are viata, se petrec procese de fotosinteza, soarele il hraneste, el 'simte' pamantul in care isi infige radacinile si care-i ofera substantele nutritive,ploaia, insectele, si incet incet, tot acest sistem minunat il sustine pentru ca intr-o zi sa devina un copac viguros.
Pentru oameni, dupa lansarea intentiei, acel proces, acel sistem de sustinere, incepe sa functioneze si asta se intampla prin evenimente sincronice -in ciuda tuturor probabilitatilor, intalnesti persoanele potrivite si impreuna va rezolvati problemele , ajungi in anumite locuri sau te gasesti in situatii care duc toate la acea rezolvare, acea schimbare, acea manifestare a realitatii pe care ti-ai dorit-o.
Dar pentru ca sistemul sa functioneze, si toate elementele sa se sincronizeze , trebuie sa RENUNTATI LA FRICA. Frica este cea care face ca totul sa se blocheze - Copacul din padure nu se intreaba ' si daca soarele nu va fi lumina destul de puternic', si daca ploaia nu va cadea la timp, si daca vantul imi va smulge radacinile...etc'. Tot astfel, nici voi sa nu va intrebati: ' Si daca nu functioneaza? Si daca nu se va intampla tot ce mi-am dorit? Si daca nu o sa ajung la timp, si daca nu o sa am bani sa imi platesc datoriile..etc'.
Aveti deci INCREDERE in acest sistem de sustinere. Este ceea ce apare in scrierile voastre sacre , ceea ce Iisus a numit Credinta, cu care puteti muta muntii. Totul este simbolic, dar adevarat!
Cum se intampla? Este nevoie ca noi sa intelegem cum functioneaza? Nu neaparat. Gravitatia functioneaza chiar daca nu o vedem. Campurile electro-magnetice exista chiar daca nu le vedem. Tot astfel campurile voastre cuantice, cel al constiintei umane, cel al Pamantului, sunt conectate la campul cosmic care este interdimensional, si din acest motiv este adevarata expresia ' cand iti doresti ceva, intreg universul se pune in miscare pentru ca tu sa primesti ceea ce ti-ai dorit'. Sunteti conectati intre voi, sunteti conectati cu Pamantul, si sunteti conectati cu Universul. Asemeni copacului din padure, faceti parte dintr-un 'ecosistem' - nu sunteti singuri!

4. Incepand cu acest an, toate schimbarile vin mult mai usor. Sunteti sustinuti acum, in moduri in care nu ati fost sustinuti niciodata. Tot ceea ce ati vrut sa faceti acum cinci, zece, douazeci de ani, si nu ati reusit - INCERCATI DIN NOU. Veti vedea ca schimbarile acum vor fi posibile! Si asta pentru ca sistemul de-abia acum incepe sa functioneze perceptibil pentru voi. De-abia acum ati activat toate 'rotitzele' si angrenajele acestui proces, menit sa va ajute in dezvoltarea si evolutia voastra viitoare. Sistemul de manifestare a functionat si in trecut, insa mult mai greoi. Sunteti mult mai bine pregatiti acum sa il folositi. Si aceia dintre voi care au venit cu misiunea de a planta semintele schimbarii, nu se tem sa foloseasca acest sistem, cu intentie pura si pozitiva, caci cu adevarat sunteti cei pe care i-ati asteptat."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu