joi, 24 noiembrie 2011

Transformari

Am primit multe intrebari in ultima perioada despre schimbarile acestui sfarsit de an, si despre accelerarea vibratiei planetare incepand cu aceasta luna. A sosit momentul sa discutam putin despre cum ne afecteaza aceste schimbari, si cum putem tine sub control tot freamatul de emotii, stari, nelinisti care ne 'cotropesc' in unele momente.  Ce se intampla atunci cand ne simtim pierduti, confuzi, nervosi sau deprimati? Si de ce traim aceste stari, din moment ce ne preocupa atat de mult evolutia spirituala,  si facem atatea eforturi pentru a raspandi Lumina?
Ma adresez acum in mod special celor care sunt treziti spiritual, dar nu numai. Tuturor celor ce au inceput sa cerceteze, sa lucreze cu ei insisi, sa isi puna intrebari, sa deschida canale de comunicare cu Divinitatea, indiferent care ar fi conceptia voastra despre forma Sa...Tuturor celor care isi doresc o schimbare si se confrunta cu probleme ce parca nu isi gasesc rezolvarea - si tuturor celor care sunt pur si simplu luati prin surprindere de modul in care reactioneaza in anumite situatii - ca si cum ar fi undeva in afara, privind un film in care nu se recunosc: "Cum, am spus eu asta?? Dar eu nu sunt asa!" ...etc.
Ei bine, toti trecem prin transformari in acest an, si in mod special incepand cu luna Noiembrie. Exista cateva evenimente astrale ce coincid cu aceste schimbari - intrarea planetei noastre intr-un nou camp energetic, si o frecventa inalta, fapt ce a fost 'profetit' nu doar de catre mayasi, dar si multe alte popoare samanice...exploziile solare ce ne influenteaza campul electro-magnetic, concomitent cu o crestere a maselor de oameni  care incep sa se trezeasca acum si care isi doresc o schimbare (de guvernamant, sociala sau economica), fie ca vorbim de o comunitate , de o tara, sau de un continent...si asa mai departe.

'Simptomele' acestei transformari merg de la dureri de cap ,ameteli, confuzie, pana la adevarate crize de identitate si rupturi de relatii, dupa principiul rezonantei. 
La fel de frecvente sunt cazurile cand 'se pica' in tristete, apatie, deznadejde. Femeile explodeaza in lacrimi, barbatii se retrag intr-o carapace - chiar daca modul de manifestare este diferit, cauza este aceeasi - re-asezarea campurilor pe corpul fizic, mental, si spiritual, si perioada de adaptare la noua frecventa.
Apar sensibilitati crescute la lumina, sunete (nu mai suportam muzica stridenta), mirosuri, gustul diferitelor alimente (nu mai suportam mancarea grea, procesata, carnea, grasimile)..Ne este foarte sete, si simtim nevoia de a intra in contact cu apa - (e de preferat sa petreceti zilnic putin timp in apa, fie la dus, in cada, sau la piscina -pentru ca apa echilibreaza).
Zambim mai usor si ne bucuram mai mult de interactiunile cu ceilalti -persoane cu care nu discutam mare lucru acum un an, parca prin minune ne intra din nou in viata, si ne capteaza atentia acum. Ne creste dragostea pentru animale - le observam pe cele cu care ne-am obisnuit deja, ca un copil ce descopera pentru prima oara lumea inconjuratoare.
Toate emotiile se intensifica, ochii se umplu de lacrimi din cele mai mici lucruri.  Adesea ramanem parca suspendati intr-un vis. Visam 'cu ochii deschisi' si vorbim insufletit despre viitor - atentia este indreptata mai mult spre viitor si din ce in ce mai putin pe trecut.
Sau avem o neliniste interioara, ne pierdem usor rabdarea, nu suportam sa mai stam pe loc , ci vrem sa facem totul acum, tot ce nu am facut inainte, ce din comoditate sau teama am ocolit.
Suntem somnorosi, si ni se face somn mult mai devreme decat inainte - fara a putea gasi un motiv concret al acestei oboseli, apare ingrijorarea - oare nu sunt bolnav? Bineinteles ca nu e o boala, ci o schimbare a bioritmului - corpul se acordeaza dupa noile campuri magnetice - somnul va avea deci alte caracteristici. Ne vom trezi inaintea ceasului, la ore neregulate, si cu o sumedenie de idei gata sa fie puse pe hartie.Alteori parca suntem bagati in priza, de la primele ore - ca si cum durata unei zile nu ar fi suficienta pentru cat de multe vrem sa realizam...Si lista poate continua. Pot fi aspecte fizice - dureri de cap, de spate, de articulatii, senzatii de caldura localizate pe zonele sensibile, etc.

Daca va regasiti macar in una din aceste tipologii, in primul rand nu va temeti.
In al doilea rand urmati-va instinctul - corpul vostru va va spune de ceea ce are nevoie.
Ramaneti ancorati in credinta ca toate aceste lucruri sunt doar o etapa. Cuvantul cheie este FLUIDITATE. Asa cum apa se adapteaza la relieful pe care il strabate, si cu rabdare isi face loc printre stanci..tot astfel aveti rabdare cu voi si cu situatiile prin care treceti, acordati-va un ragaz pentru ca totul sa se aseze.

In ceea ce priveste relatiile, veti avea in continuare surprize .Apele inca nu s-au linistit, si sa nu va mirati daca persoane foarte apropiate, pe care le iubiti, va scot din sarite atat de tare incat nu va mai puteti stapani si asemenea unui tsunami va aruncati asupra lor cu reprosuri, judecandu-i pentru tot ce au gresit, punandu-i la zid, intr-un amestec de cuvinte si gesturi menite sa 'mitralieze' pana la ultima suflare, pana la ultimul argument, pe cel ce va sta in fata. Desigur, e de preferat sa nu jignim si sa nu ranim, dar este important sa constientizam de ce se intampla asta. Cineva mi-a spus ieri (cand am trecut printr-un episod asemanator cu o foarte buna prietena) ca acestea sunt zile in care totul se scutura, totul se dezleaga, totul se re-aseaza, precum o face scoarta pamantului dupa cataclisme si cutremure, pentru a da nastere unei lumi noi.
Ce va pot sfatui este sa le lasati sa se intample, si daca simtiti ca e ceva ne-rostit, ne-rezolvat, ne-lamurit intre voi si cei dragi (pentru ca nu ati facut-o pana acum cu cei apropiati, ci doar cu cei straini), lasati-le sa iasa, si apoi respirati adanc, plangeti, stati cateva momente, dar la sfarsit ridicati-va si imbratisati-i pe cei pe care i-ati 'desfiintat' cu cateva ore/zile mai devreme, cerandu-le iertare. Este extrem de importanta impacarea. Este ceea ce trebuie sa se intample pentru ca energia dezlantuita sa se aseze si sa dea nastere la ceva frumos, nu la si mai multa frustrare,regrete, mustrari de constiinta. Este vorba despre un mesaj ce trebuia spus exact in acel moment. Odata transmis, nu are rost sa va dati cu capul de pereti pentru ce s-a intamplat. Ci pur si simplu re-apropiati-va de ei, cu seninatate, cu blandete, cu incredere, cu Iubire. Nu va pierdeti in orgolii. Nu va pierdeti in amaraciune. S-a intamplat pentru ca trebuia sa se intample. Si da, chiar si voi gresiti pentru ca sunteti Oameni. Oricat de luminati sau evoluati spiritual sau initiati ati fi. Si voi trebuie sa treceti prin aceste schimbari.
In acelasi timp, trebuie sa fim constienti ca nimeni nu e perfect, dar nu e nimic in neregula cu asta.  Suntem aici pentru a ne ajuta reciproc, fie ca suntem sau nu constienti de rolul pe care il jucam in viata celuilalt. Uneori avem rolul unui parinte, sau invatator, alteori rolul unui judecator... Dar fiecare din aceste roluri este necesar la un moment dat si trebuie sa trecem prin toate pentru a invata ceea ce am venit sa invatam..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu