marți, 20 martie 2012

Primavara astronomica - Echinoctiul de primavara

Din punct de vedere astrologic echinoctiul marcheaza un nou inceput pentru fiecare dintre noi. Trupul, mintea si sufletul au sansa de a se improspata asa ca AR TREBUI SA INCEPEM CU UN LA MULTI ANI! pentru ca azi este prima zi a unui nou an astrologic, prima zi a unui nou inceput ,o sansa care ni se da din punctul de vedere al relatiei noastre cu cerul, atunci cand soarele intra in primul grad in Berbec si cand ziua este egala cu noaptea.

Anul astrologic este de fapt o renastere ce are loc pe parcursul a 365 de zile, o renastere in care sa ne aducem aminte de cine suntem cu adevarat. Azi la inceput de an astrologic ni se da darul de a vedea lumea prin ochii inimii nu prin cei ai mintii. Azi vom simti, daca ne dam voie, firele subtile si extrem de puternice ce ne leaga unii de altii, si pe toti de cerul care ne este mai acasa ca niciodata. Credinta ca avem de parcurs un drum la capatul caruia vom fi mai constienti de constiinta noastra, este cea care de acum inainte va face ca viata sa ne fie o bucurie nu o lupta fara invingatori.

In aceasta luna putem vedea atat pe Jupiter cat si pe Venus mana in mana pe cer - doua puncte luminoase ce ne spun o poveste… Venus este iubirea pamanteasca, iubirea atasata, iubirea dependenta si limitativa…iubirea din relatia cu cei pe care ii consideram ai nostri. Jupiter este simbolul bucuriei de viata, al generozitatii, al principiilor de viata care tin cont de ceilalti. Iubirea fara daruire si fara bucurie este doar un punct luminos intr-o mare de intuneric.
Soarele care de azi intra in Berbec, este si el conjunct cu Uranus si Mercur ceea ce inseamna ca azi cuvintele vor curge navalnic spre ceilalti, indiferent daca asta convine sau nu, ca vom suferi de o sinceritate 'impulsiva', avand in vedere ca Mercur este retrograd si ne va indemna sa nu tinem cont de efectele spuselor noastre ci doar de multumirea ca am fost corecti. Asa ca atentie mare la tipul acesta de afirmatii care ne fac egoul sa creasca, dar ranesc pe cei din jur. Rabdarea nu va fi o caracteristica a nimanui azi, asa ca mai bine ascultam decat sa vorbim si mai bine iubim decat sa judecam! Avem cu ce… avem o inima cat cerul si un suflet cat vesnicia!

Semnele de foc (nativii din Berbec, Leu si Sagetator) ies din iarna cu un plus de energie fizica si de putere creativa, pe care abia asteapta sa o puna la lucru.
Berbec - Intrati intr-un nou ciclu personal. Este timpul sa faceti pasii necesari pentru a va transpune visele in realitate. Aveti doar grija sa mai folositi atat de des persoana intaia singular, caci lucrurile si intamplarile pe care le impartiti cu fiinte dragi sunt mult mai valoroase. In orice ati face incercati sa-l luati si pe Dumnezeu alaturi.
Leu - Viitorul vostru depinde de modul in care comunicati. Ascultati-va vocea aceea interioara menita sa va indrume pasii acolo unde este nevoie de lumina si puterea voastra interioara. Faceti din cuvintele pe care le spuneti, punti de legatura intre voi si ceilalti oameni. Asta reusiti daca ascultati mai mult decat vorbiti.
Sagetator - Pregatiti-va sa va faceti noi prieteni din cei alaturi de care locuiti sau chiar dintre membrii familiei. Daca veti face asta, veti vedea ca familia in care v-ati nascut este un dar de la Dumnezeu, chiar daca uneori nu pare. Este minunata puterea voastra de vedea solutii neasteptate acolo unde ceilalti vad doar probleme. Sunteti capabili prin ceea ce spuneti si faceti sa aplanati conflicte si sa aduceti pacea interioara.

Semnele de aer (nativii din Gemeni, Balanta, Varsator) ies din iarna cu un chef nebun de a socializa, de a-si face noi prieteni, de a incheia noi parteneriate ceea ce le va aduce noi ocazii personale si profesionale.
Gemeni - Pregatiti-va sa va indragostiti de ceea ce faceti in fiecare clipa, caci iubirea este cea care va aduce primavara, sau poate este invers. Implicati-va din toata inima in grupurile din care faceti parte, familie, loc de munca, orice activitate creativa alaturi de ceilalti va aduce bucurie. Nu uitati ca o cariera adevarata este atinsa din pasiune, nu din ambitie.
Balanta-  Fiti mai constienti de corpul vostru si fizic si de faptul ca trebuie sa aveti grija de el. Nu puteti sa il uitati de fiecare data si sa traiti cu convingerea ca mintea este cea care va ajuta sa va impliniti visele. Incepeti de azi sa faceti miscare si sa mancati mai putin si mai sanatos si asa veti fi si mai eficienti acolo unde lucrati.
Varsator - Se dezvolta o putere de a invata si intelege corect natura relatiilor umane iesita din comun, izbucnesc idei noi cu o forta coplesitoare. Folositi aceasta putere pentru a deveni un magnet pentru cele mai bune lucruri care vi se pot intampla in viata personala si profesionala. Sa nu va mirati daca asa incepeti sa si materializati cele mai indraznete vise. 

Semnele de apa (Rac, Scorpion, Pesti) au un inceput nou in ceea ce priveste caminul, dar si credinta si conectarea la adevarurile mari ale universului. Emotia este si de aceasta data alimentul preferat al celor trei zodii, doar ca de aceasta data este vorba de emotiile impartasite cu fiinte dragi.
Rac - Revizuiti-va scopurile si obiectivele si cereti ceea ce aveti nevoie, oamenilor care va pot ajuta si care au experienta necesara. Este bine sa incepeti sa va ganditi chiar la calatorii care sa va ajute sa apreciati mai mult ceea ce aveti si sunteti deja, sau la continuarea studiilor. Oricum ar fi este vremea sa mai iesiti din carapace si sa respirati cu nesat aerul plin de bucurii al primaverii.
Scorpion - Este cel mai bun moment pentru a incepe un proces de creatie, bazat pe credinta ca divinitatea va da puterea de a crea pentru a va apropia de ceea ce sunteti cu adevarat. Cuvintele sunt cele care va pot aduce intelepciunea, fie ca sunt citite, sau auzite, sau scrise de voi insiva. Iubirea va poate iesi in cale si va poate face sa va simtiti binecuvantati.
Pesti-  Este momentul sa ganditi mai practic in ceea ce priveste latura concreta a vietii voastre. Soarele va va ajuta sa va puneti in valoare talentul de a face bani, iar luna va pune in contact cu resursele interioare care nu doar ca sunt inepuizabile, dar si infinite. Fiti mai prezenti in lumea aceasta pentru a putea sa fiti alaturi de cei care au nevoie de tot ceea ce sunteti.

Semnele de pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) pornesc cu dreptul in calatoria spre autocunoastere si intarirea capacitatilor interioare de a creste spiritual, dar si material. Este momentul sa intelegeti ca atasamentele materiale sunt cele care va pot tine pe loc si departe de bunastarea pe care v-o doriti.
 Taur - Este momentul sa va vindecati de traumele pe care le-ati avut in viata si sa intelegeti ca acum nimic nu va poate opri sa aveti succes. Sunteti un bun coechipier care stie sa puna umarul la eforturile colegilor, pentru ca obiectivele sa fie atinse la timp.
Fecioara- Daca veti reusi sa intelegeti ca nu este bine sa incercati sa faceti totul singuri, lucrurile se vor ameliora pe toate planurile vietii voastre. Chiar si partea relationala va suferi o revenire. Totul este sa nu mai cautati cu orice pret perfectiunea si sa nu va mai pedepsiti ca nu o gasiti.
Capricorn -Viata voastra intra intr-un nou ciclu. Activitatile pe care le veti face alaturi de cei dragi vor fi cele mai benefice. Este momentul sa investiti in comunicare. Stim ca voua cuvintele vi se par de cele mai multe ori de prisos, dar un cuvant poate insemna pentru cei dragi mai mult decat o mostenire materiala substantiala.

Sursa: http://www.astrosofia.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu