miercuri, 11 aprilie 2012

Cum sa ne rugam

Dragii mei, am avut multe discutii in ultima vreme despre rugaciune si raspunsul Divinitatii la dorintele sufletului nostru. Mai ales in aceasta perioada va reamintesc ca este extrem de important CUM ne rugam. Cei mai multi dintre noi se roga 'cerand' ceva, iar acest lucru nu este doar ineficient, dar este si daunator , pentru ca sentimentul 'lipsei' va fi amplificat, in loc sa primim abundenta pe care ne-o dorim.
Atasez mai jos cateva explicatii relevante despre acest subiect, de la Neale Donald Walsch si Gregg Braden care sper sa va placa si sa va dea de gandit.





Mesajul comun este acesta: nu cuvintele sunt importante, ci Sentimentul cu care ne rugam.
Exista multe moduri de a ne ruga dar cea mai benefica rugaciune nu este cea in care 'cerem' ceva, ci cea in care Multumim.
Avand in vedere potentialul creator al gandurilor noastre, este de preferat sa ne rugam mai mult ' in imagini' si sentimente, si mai putin in cuvinte (recitate din minte, ca o poezie).
De exemplu - daca dorim sa ne vindecam de o boala, sa inchidem ochii si sa ne vedem sanatosi, sau sa ne amintim cum eram sanatosi, multumind lui Dumnezeu ca ne-a insanatosit, din toata inima. Daca dorim sa avem armonie in familie,  sa ne 'vedem' fericiti, multumind pentru toate darurile primite. Sa simti pacea, nu sa ceri pacea. Sa simti vindecarea, nu sa ceri vindecarea. Sa vezi si sa simti ploaia, nu sa ceri ploaia.
Rugaciunea trebuie sa vina din Inima. Sursa rugaciunii sa fie Iubirea, nu teama, furia, frustrarea.
Modul in care simtim ceea ce transmitem, va face diferenta.

Fie-va zborul inalt si cerul senin in aceste zile si in toate cele ce vor urma!

(mai multe informatii:


)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu